Lue seuraavat ohjeet huolella niin osaat tehdä Purjehduspäivän tapahtuman.

Purjehduspäivän osallistuva purjeveneen kippari luo päivän jokaisesta purjehduksista oman tapahtuman, yhden veneen nimellä. Esittelyssä on hyvä mainita aina, montako purjehdusta on luvassa päivän aikana ja milloin, ja mistä ne lähtevät. Vinkki: kun olet luonut yhden purjehduksen, samaa tapahtumapohjaa kuvineen voi hyödyntää muissa omissa tapahtumissa ”tekemällä” varauksesta kopion palvelussa.

  1. Mene Purjehduspäivän verkkosivulla kohtaan: lisää purjehdus. Jos et ole vielä rekisteriöitynyt, niin se pitää tehdä ensin.
  2. Kun olet kirjautunut, pääset lisämään tapahtuman sekä myöhemmin myös muokkaamaan tapahtumaa ja näkemään purjehduksille ilmoittautuneiden tiedot. Tarkastele varauksisi.

Purjehdustapahtuman lisääminen:

Ensimmäisessä vaiheessa lisätään purjehdukselle nimi esimeriksi: S/Y Purjehduspäivän purjehdukset Helsingissä. Kuvaukseen voi halutessa lisätä myös valokuvia veneestä kohdasta ”Lisää media”.

Kipparin ilmoitukseen voi lisätä mahdollisimman paljon informaatiota tulevasta Purjehduspäivästä esimerkiksi: millainen vene on kyseessä, montako miehistöpaikkaa on avoinna eri purjehduksilla, kuinka pitkästä purjehduksesta on kyse, ja mistä purjehdus alkaa ja mihin se päättyy.

2. Seuraavaksi merkitään Purjehduspäivän aika eli 22.08. Sitten merkitään purjehduspäivän ensimmäisen purjehduksen aloitus- ja lopetusaika. Näkymän muuta kohdat voi jättää valitsematta.

3. Paikkakunta on tärkeä merkitä. Lisätietoihin ”Muut Sijainnit” voi vielä lisätä lähtö- ja paluusatamien nimet (ei paikkakuntien nimiä) esimerkiksi Puotila, Merisatama, Suomenoja jne. Voi myös lisätä paikan, mikäli sellaista ei löydy listasta. Älä ruksi näkymästä mitään.

4. Nämä kohdat voi jättää näin. Ei kannata muuttaa.

5. TÄRKEÄ KOHTA: Merkitse tähän, montako paikkaa tarjoat varattavaksi. Huomio, että lippujen nimet kannattaa nimetä, mikäli yksi vene tarjoaa useamman purjehduksen päivän aikana.

Nimeä purjehdukset selkeästi esimeriksi Lippu: ”s/y Esimerkki Purjehdus 1 – Lähtöpaikka – Paluupaikka” jne. Lisää vielä lisätietoja kohtaa tarkempi kuvaus purjehduksta.

Hintatietoon voi laitta nollan, valuuttaa ei tarvitse nimetä.

Määritä vapaiden paikkojen määrä, jätä loput kohdista vapaaksi.

6. Lopun ”Ticket Variations” näkyy kaikille, ja osallistuvat gastit voivat halutessa osallistua iltajuhlaan. Tähän kohtaan jätetään ruksi.

Lopussa voit jättää vielä yleisiä huomioita varaajalle.

7. Tapahtumalomakkeen laittaan voi laittaa myös lisätietoa. Jos veneelläsi on verkkosivu tai blogi niin sen voi merkata tähä kohtaan. Voit kertoa myös itsestäsi halutessa lisää.

Valokuva (Featured Image) on tärkeä lisätä koska se antaa tapahtumasivullesi ilmeen, älä jätä tätä pois.

Kategoriakohdassa voi ruksia halutessa purjehduksesi tyypin, antaa lisätietoa tapahtumia selaaville.

Muista, että voi jälkeenpäin muokat ilmoitusta. Myös ylläpito tarkistaa aina kaikki tapahtumakuvaukset.

Lopuksi lähetä tapahtumakuvaus ja jää odottamaan hyväksyntään.

Lähetä tarvittaessa sähköpostia Purjehduspäivän järjestäjille, mikäil tulee jotain kysyttävää purjehduspaiva (at) gmail.com

Lisää oma purjehdustapahtumasi täällä.

Tarkastele tai muokkaa omaa tapahtumaasi.