Viaporin Tuoppi
Purjehduskisa kesällä 2018.

Miten jaan veneeni vapaat paikat muille?

Purjehduspäivään osallistuva veneen kippari ilmoittaa Purjehduspäivän Facebook-sivulla avulla veneensä mukaan tapahtumaan.

Kipparin ilmoituksesta selviää, millainen vene on kyseessä, montako miehistöpaikkaa on avoinna, kuinka pitkästä purjehduksesta on kyse, ja mistä purjehdus alkaa ja mihin se päättyy. Samalla voi seurata myös eri purjehduksilla olevien vapaiden paikkojen määrää.

Kipparin tehtävänä on päivittää tehtyä päivitystä ja seurata myös ilmoittautumisia. Tarvittaessa ylläpito kannustaa tähän.

Purjehduspäivänä purjehtiminen ja vesillä oleminen ei maksa mitään.

Esimerkki

Esimerkki Purjehduspäivän Facebookin jätettävästä purjehdusilmoituksesta:

S/Y Matilda osallistuu Purjehduspäivään lauantaina (klo 8 – 17) kolmella eri purjehduksella; jokaiselle purjehduksella on 4 gastipaikkaa.

Kaikki lähdöt ovat Suomenlinnan pursiseuran satamasta Varvilahdelta. Myös 1. ja 2. purjehduksen paluut ovat SPS:n satamaan. Sen sijaan 3. vaihtopaikka Vallisaareessa.

1. Purjehdus: Lähtö klo 8.00 ja paluu SPS:n satamaan klo 10.30. 4 aikuista paikkaa. Jäljellä 0/4

2. Purjehdus: Lähtö klo 11.00 ja paluu SPS:n satamaan klo 13.30. 4 aikaista paikkaa. Jäljellä 0/4

3. Purjehdus: Lähtö klo 14.00 ja päättyy Vallisaareen klo 16.30 mennessä. 3 aikuista ja kaksi lasta TAI 4 aikuista. Jäljellä 0/3-4//0/2 lasta

Varaa mukaasi purjehdukselle retkieväät. Kippari tarjoaa kahvit. Iltajuhlaan voi osallistua erikseen omalla kustannukselle.

Varaa miehistöpaikat kommentoimalla tätä päivitystä näin: 1. purjehdus, yksi paikka. Huom! Voit varata myös perhekunnallesi kaikki paikat.

Muussa tapauksessa vain yksi varaus per profiili.

Lisätiedot: YV:llä. T. Kippari- Kalle, s/y Matildan omistaja.

Halutessa tähän myös puhelinumero tms.